Rots en Water training Ede

Aanmelden?

Wat is Rots en Water training?

Rots en Water trainingen kun je herkennen aan hun psychofysieke aard. Dit houdt in dat je voornamelijk fysiek bezig bent. Hiernaast ben je ook bezig met je psyche. Je leert dus hoe je moet verdedigen maar ook wanneer en waarom je je moet verdedigen. Dit doen wij door fysieke, mentale en sociale activiteiten. Door een goede afwisseling van deze drie kerntaken leert de deelnemer steeds weer een keuze te maken tussen de “rotsopstelling” en de “wateropstelling”. Soms is het zelfs beter om een mengeling van Rots en Water te gebruiken. Om dit voor kinderen pakkend te maken doen we verschillende oefeningen. Dit kan zijn merken waar een grens is maar ook hoe je steviger staat.

Voor wie is de Rots en Water training?

Wil jij steviger in je schoenen gaan staan? Wil jij weten hoe je het beste om kunt gaan met pest gedrag? Dan is Rots en Water training Ede goed voor jou! Soms kom je er met Water niet. Maar soms verergerd Rots de situatie juist. Bij Rots en Water training Ede leer je de goed te reageren in diverse situaties. 

Wat leer je bij Rots en Water training?

Wat kun je na de Rots en Water training?

Jouw/jullie kind kan na het volgen van de training in Ede duidelijk een keuze maken. Reageer ik als een Rots of als Water. Deze vraag staat centraal bij Rots en Water training Ede. Doordat hij of zij het in een veilige omgeving heeft kunnen oefenen staat hij of zij beter in z’n vel. Ook zien wij vaak dat de deelnemer veel meer zelfverzekerder en assertiever is geworden. Dit zorgt er weer voor dat de deelnemer minder vaak het doelwit van pest of plaag gedrag wordt.

Meer over Rots en Water training?

Aanmelden?

Waarom Cursus Partner?

Doordat wij al 4 jaar ervaring hebben met Rots en Water kunnen wij goed praktijk voorbeelden laten zien. Hierdoor is het nog relevanter voor de deelnemer. Daarnaast zijn al onze trainers Rots en Water gecertificeerd. Ook volgen ze cursussen om dit jaarlijks bij te blijven houden. Hierdoor blijven ook de vernieuwingen bij Rots en Water gegarandeerd. Beide trainers hebben ook een opleiding in het onderwijs. Ook is er een trainster die een extra certificaat behaald heeft voor kinderen met ASS.

Hoe zien de lessen er uit?

In Ede beginnen wij net als overal met het aanleren van de Rots en Water groet. Deze groet staat voor veiligheid en respect. Dit zijn de twee kernwaardes van Rots en Water training Ede. Hierna gaan we in de kring zitten. In de kring bespreken wij de vorige les en het huiswerk. Elke les wordt er aandacht besteed aan hoe de deelnemer Rots en Water in de praktijk kon gebruiken.

Na deze korte bespreking gaan wij gelijk beginnen met praktische weerbaarheidsoefeningen. Hierbij leren wij twee varianten aan. De wateropstelling en de rotsopstelling. Ook wordt er aandacht besteed aan wanneer welke opstelling het beste werkt.

Dit alles doen wij in 7 lessen van 1 uur. Aan het einde van de les krijgt de deelnemer huiswerk mee. Hierdoor blijft het vaak nog iets beter zitten. Wees gerust! Het huiswerk zijn vaan maar 2 of 3 vragen. Rots en Water training Ede is vooral een doe training.

Na de 7 deelnemers lessen is er ook 1 laatste les met de ouders. Deze les is alleen voor de ouders. Hier leren zij namelijk hoe zij het beste hun kind kunnen begeleiden met Rots en Water. 

Deze les begint met een stukje theorie over Rots en Water training Ede. We bespreken wat de deelnemer gedaan heeft in de lessen en geleerd heeft. Hiernaast krijgen jullie ook een korte les in Rots en Water om optimaal met jullie kind hierover te kunnen communiceren.

Wat kost een Rots en Water training?

Groepslessen

€165,- totaal per kind

Individueel

€60,- per uur

Rots en Water training Ede

In Ede hebben wij 2 locaties waar wij Rots en Water training Ede geven. Dit doen wij vooral in de gymzaal Bunschoterweg. Mocht deze locatie niet mogelijk zijn, wordt dit voorafgaand aan de training vermeld. Probeer altijd 15 minuten van te voren aanwezig te zijn. Wij starten namelijk ook echt op de aangegeven tijd. Het zou zonde zijn als je een stukje mist.

Is de Rots en Water training Ede net te ver weg voor je? Probeer dan Rots en Water training Waardenburg! Zelfde concept, zelfde trainers alleen een andere locatie.