Rots en Water Amersfoort

Aanmelden?

Wat is Rots en Water Amersfoort?

Psychofysiek. Dat is het kernwoord dat past bij Rots en Water. Maar wat houd psychofysiek in? Het betekend dat je zowel aan het praten bent als echt daadwerkelijk aan het doen. Bij veel weerbaarheidstrainingen in Amersfoort zie je dat het vooral praten is. Neem bijvoorbeeld kanjertraining. 9/10 keer wordt er gepraat of geluisterd. Bij Rots en Water Amersfoort is dit anders. Hierbij is de eerste 10 minuten praten over wat je kan doen en de overige 50 minuten het daadwerkelijk doen. Zo zijn er diverse oefeningen die we doen om je dit te leren. Daarnaast worden er ook situaties die de deelnemer heeft mee gemaakt na gespeeld. Hierdoor krijgt hij of zij direct handvaten om de training toe te passen. Dit is wat wij doen bij Rots en Water Amersfoort

Voor wie is de Rots en Water Amersfoort?

Wil jij leren hoe je met pestgedrag om moet gaan? Wil jij leren om sterker in je schoenen te staan? En wil je dit leren door vooral te doen in plaats van te praten? Dan is Rots en Water Amersfoort iets voor jou. Bij Rots en Water Amersfoort leer je dit allemaal en meer! Bekijk hieronder wat je nog meer leert 🙂

Wat leer je bij Rots en Water training?

Wat kun je na de Rots en Water Amersfoort?

Tijdens Rots en Water Amersfoort wordt er veel aandacht aan keuzes maken. De keuze om als Rots of als Water te reageren staat hierbij centraal. Na de Rots en Water Amersfoort training weet jij wat pest gedrag is, hoe je dit moet stoppen en kun jij zelfverzekerd en assertief reageren. Dit doe je door te hebben ervaren hoe je het beste en het makkelijkste hierop reageert.

Meer over Rots en Water training?

Aanmelden?

Waarom Cursus Partner?

Dankzij onze 4 jaar ervaring, onze Rots en Water certificering en onze ervaring in de praktijk, kunnen wij praktijkgericht lesgeven. Daarnaast volgen de trainers opfriscursussen en hebben beide trainers ook een opleiding in het onderwijs. Hierdoor zijn de lessen didactisch goed. Ook hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en heeft een van de twee ook de extra specialisatie voor kinderen met ASS.

Hoe zien de lessen er uit?

In elke plaats beginnen de lessen hetzelfde. Dit is met de Rots en Water groet. Hier leren de deelnemers respect en veiligheid. Deze twee begrippen zijn erg belangrijk binnen Rots en Water. Nadat we de groet hebben gedaan gaan we kort in de kring zitten. Hierbij staan 3 vragen centraal. Wat heb je de vorige keer geleerd? Heb je Rots en Water kunnen gebruiken op school of thuis? Wat gaan we deze keer leren. Daarnaast wordt kort het huiswerk besproken. 

Hierna gaan we snel beginnen met de weerbaarheidsoefeningen. Hierbij oefenen we twee verschillende manieren van reageren. Als een Rots en als Water. Beide acties zijn in sommige situaties beter. Na de les bespreken we kort de les nog even. Hierbij evalueren we wat we hebben gedaan en wat we hebben geleerd. Ook kijken we bij Rots en Water Amersfoort hoe je dit in de praktijk kan toepassen. Rots en Water Amersfoort duurt 7 lessen van 1 uur en 1 les met de ouders.

Naast de lessen met de deelnemers, is er ook een les voor de ouders of verzorgers van de deelnemers. Bij Rots en Water Amersfoort hechten wij veel waarde aan het overbrengen van de gedachte goed. Tijdens deze les leren de ouders wat Rots en Water is, hoe zij hun kind het beste hiermee kunnen helpen en krijgen ze wat achtergrond informatie.

De les begint met theorie en eindigt met een kort gesprek over wat ze geleerd hebben. Hiertussen in krijgen ze ook wat weerbaarheidsoefeningen om te ervaren wat het verschil is tussen Rots en Water. Wij geloven namelijk dat Rots en Water ook goed is voor ouders en andere volwassenen.

Wat kost Rots en Water Arnhem?

Groepslessen

€165,- totaal per kind

Individueel

€60,- per uur

Locatie Rots en Water Amersfoort

Voor Rots en Water Amersfoort hebben wij een aantal mogelijke locaties. De definitieve locatie van Rots en Water Amersfoort wordt gemaild als de inschrijvingen rond zijn. Hoe kleiner de groep, des te kleiner de zaal moet zijn namelijk. Elke groep bestaat uit maximaal 12 leerlingen en zit daarom dus ook snel vol.

Rots en Water Arnhem

Toch opzoek naar andere Rots en Water locaties? Dat kan! Wij hebben ook in Arnhem en Ede een Rots en Water training. Hierdoor is er eigenlijk bijna altijd in jouw buurt wel een plekje vrij. Meer informatie over Rots en Water Ede? Bekijk hieronder de pagina

Is Amersfoort toch niet de juiste plek voor je? Dat geeft niet! Wij hebben namelijk in nog meer plaatsen Rots en Water trainingen. Zo bieden wij Rots en water trainingen aan in Ede, Arnhem, Waardenburg, Utrecht, Amersfoort en Den Bosch. Dit doen wij om altijd zo dicht mogelijk bij jou te zitten!